PEDAGOGER

Pedagogene som leder Rabalderdans våren 2017 er Ingeborg Dugstad Sanders, Svetlana Stokke, Hanne Aalberg, Elisabeth B. Asgrimplass, Marthe Aleksandra J. Aagesen, Tonje Solemdal og Lena Ertsås Høyem. Hanne Gullvik og Nina Therese Aune er vikarer.


Ingeborg Dugstad Sanders

Ingeborg er danser, pedagog og koreograf. Hennes utdannelse er en BA (Hons) Dance Theatre fra Laban Centre i London, PPU fra KHiO i Oslo og CMA fra LIMS i New York. Ingeborg er ansatt som dansekonsulent ved DansiT – Senter for Dansekunst i Sør-Trøndelag, og som kunstnerisk leder og pedagog i Danselaboratoriet. I tillegg jobber hun freelance som danser, koreograf og pedagog i ulike prosjekter.

Svetlana Stokke

Svetlana er utdannet danser, dansepedagog og danseterapeut fra St. Petersburg Statlige Kunst- og Kulturuniversitet, og fra A.I. Herzen Pedagogiske Universitet. Hun har jobbet som danser i Stellaris DansTeater og med Dansearena Nord i Hammerfest. Etter flytting til Trondheim i 2012 har hun jobbet både som danser, dansepedagog og koreograf. Nå er hun ansatt i Trondheim Kommunale Kulturskole og tar videreutdannelse i Kunst- og uttrykksterapi ved Høyskolen i Sørøst-Norge.

Hanne Aalberg

Hanne er danser, pedagog og treningsinstruktør. Hennes utdannelse er fra Norges Dansehøyskole (BA) og Liverpool Institute for Performing Arts (Foundation Certificate). Hanne studerer ved NTNU og tar master i fag- og yrkesdidaktikk - studieretning kunstfag. Hun er også ansatt som vikar ved Stjørdal kulturskole og Trondheim Kulturskole, og er danse- og treningsinstruktør ved Fresh Fitness.

Elisabeth B. Asgrimplass

Elisabeth har danset i 18 år, og har gått danselinje på Sunnhordland Folkehøgskule. Hun har vært med i PAS Dansekompani, og danser swing ved NTNUI Swing og Folkedans. Nå går hun siste året på barnehagelærer med natur- og frilufts profil ved Dronning Mauds Minnehøgskole.

Marthe Aleksandra J. Aagesen

Marthe er danser, og har sin utdannelse fra Spin Off forstudium i Oslo og Balettakademien i Stockholm (2013-2016). Hun var i 2014 med å starte dansekollektivet Erling Ero, hvor hun fungerer som danser og koreograf. Hun jobber med alternativ trening for idrettsutøvere, og som freelance danser.

Tonje Solemdal

Tonje Solemdal er utdannet danser og dansepedagog fra Bårdar Akademiet i Oslo, Universitetet i Stavanger og Dans och Cirkushögskolan i Stockholm. Tonje har jobbet som pedagog ved bla. Sandnes kulturskole, Steps dansestudio, Stavanger kulturskole og Revheim ungdomsskole. Høsten 2016 flyttet Tonje til Trondheim og startet som pedagog ved Let’s Dance, mens hun studerer Nordic Master in Dance studies ved NTNU.

Lena Ertsås Høyem

Lena er utdannet ved Norges Dansehøyskole i Oslo. Hun har tidligere arbeidet ved Eidsvoll Ballettsenter, Stjørdal kulturskole og Raw Dancestudio, hvor hun har undervist klassisk ballett, moderne dans og jazz. Lena studerer nå økonomi og administrasjon.

Hanne Gullvik (permisjon / vikar)

Hanne Gullvik jobber med kunstfagene dans og teater, både i Leksvik kulturskole og i eget firma; Joker. Hanne har en bachelor i kunst, medier og kommunikasjon med fordypning i drama/teater og en mastergrad i tverrfaglige kulturstudier med fordypning i kultur og kjønn fra NTNU. Hun er også godkjent lektor med PPU fra HIST. Hanne har vært danser i studentkompaniet PAS, og i Danselaboratoriet.

Nina Therese Aune (permisjon / vikar)

Nina er danser og danse- og yogainstruktør. Hun har utdannelse fra Bårdar Akademiet, Laban Centre i London og YogaWorks, og har BA i Dansevitenskap fra NTNU og BA i Vernepleie fra HIST. Nina har jobbet som utøvende danser, som instruktør i dans for barn og voksne ved Let`s Dance, og som yogalærer ved PRODA, Elixia og SiT. Nina jobber nå som instruktør i Danselaboratoriet, Samtidsdans for voksne og YatraYoga, og er ansatt som vernepleier i kommunen.